Wintersport Saalbach week aanbiedingen

Wintersport weekend aanbiedingen Saalbach


Wintersport weeken Dutchweekend Saalbach








Hou jij van wintersport én van een feestje?! Dan is Dutchweekend Saalbach hét snow event voor jou! Een spetterend en stijlvol evenement met de echte Oostenrijkse charme. Dutchweekend Saalbach vindt plaats van 25 tot en met 29 maart. Boek snel, want dit evenement wil je echt niet missen!


Bekijk onze arrangementen
Dutchweekend Saalbach



Dutchweekend goes to Saalbach! Na het grote succes in Italië zal er ook in Saalbach een fantastisch Dutchweekend gaan plaatsvinden. Een spetterend evenement met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dutchweekend zoals jullie gewend zijn, alleen nu met de Oostenrijkse charme van het mooie Saalbach en met nóg meer feest! Heel de dag kan je je uitleven op de piste, waarna je vanaf 14.00 uur zo het terras van de Panorama Alm op skiet voor de Snowparty op de berg. Vanaf 13.00 uur is er al een warming up met relaxte lounge muziek en tot een uur of 17.00 kan je lekker dansen met je voetjes in de sneeuw. Hierna maak je de dal afdaling naar het dorp waar het feest doorgaat met een echte Apres Ski party in de Bauer Schi-Alm.
Na de Apres ski kan je terecht in een van de leuke restaurants voor een lekker Oostenrijks maal, waarna je gewoon weer verder kunt feesten in de Taverne en de Mango’s, waar het feest door zal gaan tot in de vroege uurtjes.

Dutchweekend Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 25 maart tot zondag 29 maart. Ook in maart is Saalbach verzekerd van sneeuw, er zijn voldoende sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd een afdaling mogelijk is tot in het dorp!
Voor de echte fanatiekelingen is het ook mogelijk om een hele week naar Saalbach te komen. En als je écht niets wilt missen kom je vanuit Dutchweekend Italia gelijk met ons mee door naar Dutchweekend Saalbach!

Boek bij Summit Travel je reis naar Saalbach en krijg gratis toegang tot alle feesten tijdens Dutchweekend Saalbach!





Randstad
Wintersport nieuws

info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws