Fotowanden Art textiles ontwerp print inrichting

Kunst kwaliteit fotowanden print en inrichting

-

Rocka is een grafisch totaalleverancier voor de hoogste kwaliteit van al uw communicatie uitingen. Deze kunnen wij vakkundig voor u tot leven brengen.



Art - Sign - Druk
Vanuit deze 3 divisies kunnen wij u van vakkundig advies voorzien. In de afgelopen 80 jaar heeft Rocka zich ontwikkeld tot een marktleider in de Art grafische sector doordat wij altijd open staan voor de ontwikkelingen in de markt.
Wij beschikken over de meeste specialisaties op dit vakgebied. Onze persoonlijke begeleiding is afgestemd op uw wensen.

Anne Frank Huis Amsterdam

Maritiem Museum Rotterdam
Geef Rocka de Ruimte...


Museum Voorlinden


Maastunnel Rotterdam


Rocka B.V.
Advies / Concept / Vormgeving / Art / Sign / Drukwerk / Digitaal Drukwerk / Service

Art
Rocka Art specialist is op gebied van geprint Art Textile zelfklevend behang, hoge kwaliteitsposters, grootformaat prints, fotowanden, straatsticker, bedrukte straattegels, Octopussie vloerstickers, opplakken en lamineren, inlijsten.


Bekijk ons werk...

Art Textiel
Art Textiel, het textielbehang voor wandbekleding.
Dit zelfklevende textielbehang is voorzien van een rubber gommering, waardoor het behang zeer eenvoudig en snel te verwijderen is zonder lijmresten na te laten.
Het behang is gemakkelijk aan te brengen en door de speciale lijm ook goed te re-positioneren. Het plakt op vlakke ondergronden. Door de matte uitstraling laat dit behang zich zeer goed belichten. Dit behang wordt veel gebruikt in musea waar de wanden regelmatig wisselen van bedrukking. Maximale breedte per baan van 150 cm.

Octopussie vloerstickers
Octopussie is een recyclebaar zelfhechtend polypropyleen dat werkt volgens het zuignapjesprincipe. Het hecht zich zonder lijm op de meeste gladde oppelvlakken en is gemakkelijk te plakken en te verwijderen zonder dat dit het oppervlak beschadigt waarop geplakt wordt.
Het is meerde malen te gebruiken.
Wij leveren Octopussie in elke gewenste bedrukking en op elk gewenst formaat tot maximaal 1.25 x 20 meter. Zonodig brengen wij (antislip) laminaat aan, bijvoorbeeld op vloerstickers.
Wordt veel gebruikt in supermarkten.

Straatfolie
Zeer geschikt als straatversiering, voor sportevenementen, muurstickers.
Perfecte hechting op poreuze ondergronden, beton en staattegels.
Veel gebruikt voor reclame op straattegels, looproutes, in winkelcentra, parkeerterreinen, entree van gebouwen, garages.
Maximale breedte 1 meter – lengte tot 25 meter.
Zeer hoge slijtvastheid en voorzien van een antisliplaag.

Prints op aluminium-dibond panelen
Uw prints, foto, reproducties, art geprint en op aluminium dibond geplakt. De prints kunnen worden voorzien van een glanzende of matte bescherm of UV folie. De achterzijde is voorzien van een ophangsysteem met dit systeem komt uw print een klein beetje van de muur af te hangen.
Dibond platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Print – art – foto op Canvas
Uw art, print, foto, reproductie op canvas linnen geprint en opgespannen op een spieraam Canvas is een product van 100% natuurlijk en eerlijk materiaal.

Sign
Rocka Sign is een specialist op gebied van tentoonstelling presentaties, buitenreclame, reclameborden, snijteksten, bewegwijzering, etalage, gevelreclame, glasfolie, roll-up banners, stickers en etiketten, vlaggen, doeken met of zonder frames, zelfklevend vinyl.
In goed overleg kan onze studio voor u de opmaak tot in detail verzorgen.
Een arsenaal aan productiemateriaal staat in eigen huis klaar om uw ontwerp in belettering en full colour materiaal te verwerken.


Bekijk ons werk...

Tentoonstellingen
Al in vroeg stadium zitten wij met de klant aan tafel om optimaal mee te denken in (kosten) efficiënte oplossingen op maat.
Wij hebben er voor gekozen alle productieschakels in eigen hand te houden zodat wij snel en flexibel kunnen leveren. Voor het merendeel van de Rotterdamse musea verzorgen wij al jarenlang de fotowanden, wand en vloerbekleding voor verschillende tentoonstellingen.

Etalage en gevelreclame
Zowel uw etalage als uw gevelreclame zijn letterlijk uithangborden, zij verdienen professioneel advies met aandacht voor uw eigen aardigheden. Wij laten niets aan het toeval over. Er zijn mogelijkheden van edge folies, bedrukte folies ook transparante folies, (raam)
bestickeringen, snijteksten, glasfolies.

Reclameborden
Reclameborden zijn er in alle soorten, maten en materialen.
Voorbeelden zijn gevelborden, sportveldreclame, bouw en projectborden van o.a. Trespa, Dibond en Forex.

Bewegwijzering
Bewegwijzering is essentieel als het gaat om mensen de juiste richting wijzen. Helder, zichtbaar of het nu om binnen bewegwijzering of buiten bewegwijzering gaat. Kamerbordjes, parkeerborden, benummering van etages, informatiepanelen.

PVC spandoeken
Wij bedrukken spandoeken in alle formaten.
Voor spandoeken in frames voor gevelreclame, bedrijfspanden en steigers.
Confectie naar keuze, voorzien van ringen of afgewerkt volgens uw speciale wensen.


Rocka, voor inlevend vakmanschap en de hoogste kwaliteit fotowanden en inrichting



Bezoekadres

Galvanistraat 114
3029 AD Rotterdam
Expeditie

Contact

Telefoon
+31 (0)10 412 04 48

www.Rocka.nl

Sign Indoor Outdoor uitvoering, ontwerp, print producties en inrichting


-

Meld nieuws