Leidschendam t/m Wassenaar cursus inburgeren

Leidschendam Voorburg Wassenaar Voorschoten

-

Leidschendam inburgering en participatie
Voorburg inburgering en participatie
Wassenaar inburgering en participatie
Voorschoten inburgering en participatie

december 2021 persbericht inburgering en participatie:
Echt Nederlands Nieuws





Met trots kunnen wij vertellen dat wij de aanbesteding voor de inburgering van de gemeente Leidschendam-Voorburg, officieel gegund hebben gekregen! Bij de gemeente Leidschendam-Voorburg horen ook Wassenaar en Voorschoten.

Met ingang van volgend jaar gaat er het één en ander veranderen qua inburgeringstraject. Het nieuwe inburgeringstraject bestaat uit 3 leerroutes. Allen met als doel de inburgeraars zo snel mogelijk te laten participeren in de Nederlandse maatschappij. De leerroutes bestaan uit de B1-route, de Z-route en de onderwijsroute. Voor de gemeente Leidschendam-Voorburg gaan wij de B1-route verzorgen!

Wij werken vanuit onze kernwaarden, de drie P’s: persoonlijk, praktijkgericht en positief. Deze kernwaarden zijn vervlochten in onze lesmethodiek en aanpak. Belangrijk in de B1-route is dat wij een koppeling met de praktijk en arbeidsparticipatie maken; daarnaast gaan wij met veel enthousiasme de samenwerking met de consulent inburgering aan. Wij kunnen niet wachten om te starten met de implementatiefase!

Meld nieuws