GC Kralingen business netwerken Green Rotterdam

Strokeplay Golfweek Rotterdam Golfbaan Kralingen

-



Het Toernooi

Het Open Strokeplay Kampioenschap van Rotterdam is een golftoernooi dat sinds 1990 wordt georganiseerd op Openbare Golfbaan Kralingen. Ieder jaar komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam (en verre omstreken) naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titel Strokeplay Kampioen van Rotterdam. Het hoofdtoernooi begint altijd op een op zaterdag en de finaledag is een dag later op zondag.

Met 195 golfers en golfsters afkomstig van ruim 50 verschillende verenigingen heeft het Open Strokeplay Kampioenschap van Rotterdam zich een stevige positie tussen de belangrijkste golfwedstrijden van Nederland verworven. Daarnaast vervult het toernooi een unieke rol: naast de sportieve strijd biedt het golftoernooi golfliefhebbers uit Rotterdam, Zuid-Holland en de rest van Nederland een unieke kans om topgolfers van dichtbij - "inside the ropes" - mee te maken.

Naast het bruto-toernooi wordt er ook een netto-toernooi georganiseerd. De beste acht spelers op basis van de netto score tijdens het Kwalificatietoernooi plaatsen zich voor de finale op zaterdagmiddag.

Open Strokeplay kampioenschap Rotterdam op de Golfbaan Kralingen

VOOR WIE?
De wedstrijd staat open voor alle spelers met een (actieve) EGA/NGF Handicap. Maximaal worden 195 spelers en speelsters geplaatst voor het toernooi, waarvan de beste 24 heren en 11 dames (op basis van handicap) automatisch worden geplaatst voor het hoofdtoernooi. De overige 160 spelers spelen op maandag, dinsdag of woensdag een kwalificatieronde

Golfweek

Wij maken ons op voor de start van wat weer een prachtige Golfweek gaat worden; nu nog leuker, uitdagender en met meer charme!
De website van het Open Strokeplay Kampioenschap heeft een enorme metamorfose ondergaan. Vanaf heden kunt u alle wedstrijdinformatie vinden op www.skvrgolf.nl

Algemene informatie over de verschillende wedstrijden vindt u ook op deze site onder het tabje Golfweek.
Verder vermelden wij u met gepaste trots dat MINI F. Breeman zich verbonden heeft aan de Dames Pro-AM.

WILDCARDS
Tijdens de Medals in april, mei en juni zal er voor een speler met de laagste bruto score een wildcard voor zaterdagmiddag ter beschikking worden gesteld. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij graag naar de website en kijk naar het wildcardreglement.

INSCHRIJVEN
Voor alle wedstrijden (m.u.v. het Open Strokeplay Kampioenschap van Rotterdam) kunt u zich inschrijven via www.gckralingen.nl (vanaf dit seizoen dus NIET meer via de inschrijflijsten in de gang).

Inschrijven voor het Open Strokeplay Kampioenschap van Rotterdam via onze website: Vanwege het vorig seizoen geïntroduceerde inschrijfsysteem, waarbij de handicap op het moment van sluiting van inschrijving geldt, is het niet nodig om tot het laatste moment te wachten met inschrijven om een zo laag mogelijke handicap te hebben. Schrijf je dan ook direct in voor het toernooi.

DE BAAN
Zoals we allen zien en merken wordt er erg hard gewerkt aan de baan. Wij hebben er weer alle vertrouwen in dat met de fantastische inzet, kracht en het enthousiasme van onze Greenkeepers deze weer in topconditie zal zijn.
Wij hebben er zin in om deze Golfweek weer tot een succes te maken, binnen en buiten onze GCK! Wij hopen op een mooi Golfspektakel, feesten, muziek en veel leden die aan de Golfweek-activiteiten zullen gaan meedoen.

De Golfweekcommissie,

Randstad nieuws Randstad News

Meld nieuws