muziek maken en muziektheater voor kinderen

Muziektheater voor kinderen Suzanne Plugge

Muziek en muziektheater voor kinderen



Suzanne Plugge maakt voorstellingen voor kinderen tot 12 jaar waarin live uitgevoerde muziek centraal staat. Wij willen kinderen laten kennismaken met de kracht van levende muziek in al zijn verscheidenheid: van klassieke tot hedendaagse muziek, van romantiek tot jazz en wereldmuziek. Suzanne Plugge is creatief en muzikaal geinspireerd. Suzanne PLugge schrijft en componeert zelf ook eigentijdse liedjes en songs voor kinderen. Het is haar passie om bijzondere, leuke, vriendelijke en boeiende muziektheater voorstellingen voor kinderen te maken en ze er in te betrekken.

Suzanne Plugge heeft veel ervaring met kindereren op scholen en feestelijke gelegenheden

Opleiding: Conservatorium Rotterdam


Suzanne Plugge is ook een bijzondere Singer Songwriter




Afgelopen jaar heb ik mijn eerste EP opgenomen! On My Way
Vijf mooie liedjes waarvan ik er vier zelf heb geschreven.
Het zijn melodieuze, verhalende liedjes waarin mijn gedachtenwereld voorbij komt.
In samenwerking met Leendert Dorst (toetsen),
Arnold Hietland (gitaar) en Jonas Pap (cello)
zijn de arrangementen tot stand gekomen


Wie is Suzanne? Een zangeres die haar liefde voor muziek overbrengt op haar publiek en aan iedereen met wie ze werkt. Ze schrijft haar eigen nummers, treedt op in meerdere formaties, geeft muziekles aan jongeren op een middelbare school en verzorgt workshops. Suzanne woont in Utrecht, maar werkt door het hele land.

Het geven van workshops is voor Suzanne een manier om samen met haar cursisten een ontwikkeling door te maken. In een korte tijd lukt het haar om met mensen tot een mooi resultaat te komen. Deze piekervaring werkt verfrissend. Ze geeft onder andere theaterworkshop en verschillende zangworkshops.

Ze zingt omdat het voor haar de ultieme manier is om zich te uiten en met haar stem anderen te ontroeren. Al haar hele leven doet ze niets liever. Na de havo voor muziek en dans heeft ze aan het Rotterdams conservatorium de docentenopleiding met zang als hoofdvak gedaan. Juist de combinatie van het zelf zingen, en haar liefde voor muziek overbrengen op anderen, geeft haar veel voldoening. Na haar afstuderen heeft ze zich vol overgave op haar zangcarrière gestort. Er ontstond een enorme drang om zelf eigen muziek te creëren.

Als singer-songwriter heeft ze net haar eerste EP afgerond. Daarnaast zingt ze ook in de coverband Kiss the boys goodbye. De driestemmige zang maakt deze band zeer geliefd op feesten. Beluister van haar erg mooie melodieuze en verhalende liedjes kli hiernaar haar site.

TV optreden You Tube sample, van de band waarvan zij deel uitmaakt.




Randstad Nieuws opmerkelijke muziek


informatie klik hier info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws