Lijstenmakerij Rotterdam

Lijstenmakerij met garantie Pergamon Rotterdam

-



Lijstenmakerij met garantie op kwaliteit en service Pergamon Rotterdam Kralingen, Hillegersberg, IJsselmonde , Bergschenhoek, Blijswijk, Berkel & Rodenrijs, Nesselande, Nieuwerkerk a/d IJssel, Gouda, Den Haag, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Spijkenisse, Hoogvliet, Oud Verlaat, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel



Persbericht branchevereniging Art & Frame





en voor het restaureren van oude schilderijen en lijsten, Welsly Eind biedt meer dan een goed advies en perfect passende lijst voor een modern, leuk, mooi of uniek klassiek werk. Pergamon in Rotterdam Kralingen maakt vakwerk van inlijsten tot in de perfectie. Pergamon lijstenmakerij beschikt over een eigen studio en atelier waar het werk met veel vakmanschap wordt ingelijst. Pergamon lijstenmakerij onderscheidt zich met het keurmerk dat perfecte kwaliteit en service garandeert, ART & FRAME.

Kennis en inzicht van het type kunst of artistiek werk vereist jarenlange ervaring om de klant optimale kwaliteit te bieden daar staat Pergamon voor garant.

Daarom is het goed om de vele aanbieders te vragen naar voorbeelden die zij zelf hebben vervaardigd.

Verschil in kwaliteit
Als u zelf besluit een waardevol werk in te lijsten laat u zich misschien afleiden door de aanbieders van losse lijsten. Maar daarmee kunt u het vakwerk van een echte vakman niet vergelijken en valt het resultaat achteraf meestal tegen. Wij adviseren u, vraag eerst eens advies aan een echte lijstenmakerij want daaraan had u het geld meestal beter kunnen besteden.



Pergamon lijstenmakerij Een kwaliteits Lijstenmakerij zoals Pergamon is aangesloten bij de branchevereniging Art&Frame.

De branchevereniging stelt eisen aan de aangesloten ondernemer.

Dit betreft o.a.:

de kwaliteit die wij leveren
de manier waarop wij met onze klanten omgaan
te leveren aanbiedingen
behandeling van geschillen

Bij een lid van de branchevereniging ontvangt u geheel vrijblijvend een VIP-card van Art&Frame. Met deze VIP-card kunt u gebruik maken van de aanbiedingen die maandelijks door deze branchevereniging worden aangeboden.

Deze lijstenmakerij bespreekt het graag met u
Advies van de branchevereniging ART FRAME


Door Randstad Nieuws/News:
als beste geselecteerd

Meld nieuws