Diner aan huis Kok aan huis

Diner aan huis





Diner aan huis, Walking dinner aan huis. Culinaire chefkok aan huis, het bedrijf of op gewenste locatie in Nederland. Laat u verrassen door de chefkok Andy Hemelaar.


best Party Catering selected: Randstadnews

Culinair diner aan huis sfeervol en feestelijk genieten in eigen ambiance.
De Party Catering van Andy Hemelaar biedt een keur culinaire verrassingen voor een Walking Dinner, een privediner aan huis, op locatie, of op de zaak. Kortom, maak een afspraak voor een verrassend en exclusief en feestelijk prive of zakelijk diner en service. Naar wens vorm gegeven in een passend feestelijk, jubileum of gelegenheidsthema.

Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheden voor een walkingdinner aan huis in uw tuin.






Hemels Thuisdiner verzorgt culinaire avonden. Speciaal diners aan huis voor mensen die in huiselijk sfeer willen genieten van een mooi en exclusief thuisdiner. U heeft al een Hemels Thuisdiner vanaf 2 personen.
Geheel samengesteld met u en de chef. Uiteraard met de ingrediƫnten waar u en uw gasten zo dol op zijn! En dit allemaal zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan. Vanzelfsprekend verzorgen wij uw culinaire avond huis van Amuse tot Zoete zaligheid.

Heeft u ter gelegenheid van...iets te vieren?
Maak een afspraak met onze chefkok Andy Hemelaar voor een Exclusieve Party Catering, uw culinaire walking dinner aan huis of zakelijk.

Wij verzorgen uw diner aan huis, een walking dinner vanaf 10 personen en luxe catering hapjes. Op het moment dat u interesse heeft, kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Hierna zal Hemels Thuisdiner contact met u opnemen.




Plaats nu uw reservering

06 23 89 26 43

info@hemelsthuisdiner.nl

Diner aan huis klik hier...