Koopwoningen rustig gelegen met ruime tuin

Koopwoningen met ruime tuin Capelle a/d IJssel

-

Capelle a/d IJssel rustig gelegen koopwoningen met ruime tuin.


4. VERKOCHT


Check
Funda - Kok Makelaars Capelle a/d IJssel

Uniek gelegen grenzend achterzijde van de grote en onder architectuur aangelegde tuin...op een kindvriendelijke plek en groene omgeving met alle voorzieningen in de directe nabijheidDe woning en omgeving
Deze woning in de Dalen buurt is gelegen aan de entree van een autovrij straatje. Daardoor is het ideaal voor kinderen welke direct naar buiten kunnen zonder dat ze hoeven op te letten of er een auto aankomt. De Dalenbuurt is populair omdat de wijk veel te bieden heeft op het gebied van rust, ruimte en woongenot. De benodigde voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, supermarkt, openbaar vervoer (metro en bus), diverse uitvalswegen richting Gouda en Rotterdam, sportgelegenheden en golfcourses zijn de directe nabijheid aanwezig. Ook het recreatiegebied Hitland is op loopafstand.

De bewoners wonen er al jaren met veel plezier, echter de woning is voor hen wat te groot geworden. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden.

Reactie viaKlik hier voor reactie naar KOK Makelaars


Adresgegevens
Kok Makelaars
Hollandsch Diep 57
2904 EP Capelle aan den IJssel
010 450 67 77
info@kok-makelaars.nl

Capelle a/d IJssel selectie ruim en groen wonen

Meld nieuws
Koopwoningen Capelle Dalenbuurt met mooie tuinKoopwoningen Capelle aan de IJssel, Dalenbuurt, fraai gelegen koopwoning naast de hoek. Diezedal 4.VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Check op 11 oktober voor definitieve uitslag

Check OP 11 oktober dan loopt het voorbehoud af indien het niet tot definitieve aankoop geslaagd is kunt u onmiddellijk reageren voor een bezichtiging via KOK makelaars in Capelle a/d IJssel!

FUNDA Diezedal 4 Capelle a/d IJssel

Klik hier