Elektrisch varen energiezuinige schepen

Leeuwestein elektrovoortstuwing voor schepen

-

Leeuwestein Scheepsinstallaties BV

Elektrisch varen en Energiezuinige scheepsinstallaties





Leeuwestein scheepsinstallaties is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van de scheepsinstallaties. Leeuwestein Scheepsinstallaties richt zich met name op de binnenvaart met als belangrijkste activiteit energiezuinige elektrische scheepsinstallaties. Dit loopt uiteen van het ontwikkelen, installeren en repareren van elektrische installaties. Hierbij staat bij ons kwaliteit en service voorop.



Daarnaast levert Leeuwestein Scheepsinstallaties ballastpompen, spudpalen en generatorsets. Ook heeft Leeuwestein zich gespecialiseerd in schroefas generatoren.


Leeuwestein Elektrovoortstuwing BV



Naast de scheepsinstallaties hebben wij ons de laatste jaren ook toegelegd op het gebied van elektrisch varen. Dit geldt nu vooral nog voor de recreatievaart, maar de ontwikkelingen gaan uiteraard steeds verder. De mogelijkheden ontwikkelen zich dusdanig dat ook voor de binnenvaart elektrovoortsuwingen een optie / alternatief worden. Leeuwestein is dan ook actief bezig met het ontwikkelen van hybride voortstuwing systemen.







Beide bedrijfsonderdelen vullen elkaar bijzonder goed aan waardoor we unieke en daarnaast zeer hoogwaardige oplossingen kunnen bieden.

Leeuwestein Scheepsinstalaties

Contactgegevens:

Leeuwestein Scheepsinstallaties B.V.

Keizershof 14
3311 JP Dordrecht

078-6311477

info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl

078-6314538


Randstad Nieuws Elektrische Energiezuinige Scheepvaart en installaties.

Meld nieuws