Anti Toxine Bolus tegen kalverdiarree

Kalverdiarree natuurlijk toxine Bolussen

-

MYCOTOXINE BINDER, WEERSTAND VERBETEREN EN
DIARREE STOPPEN BIJ KALVEREN.
EN WERKZAAM BIJ ALLE DIEREN, KOEIEN, EN BIGGEN. NATURAL CARBON CLAY NCC, MET HET UNIEKE KAOLIN MINERAAL, HET BESTE MIDDEL SPECIAAL BIJ O.A. KALVERENDIARREE.









Kalverdiarree Bolussen van het merk Holland Feed Support.com

Naar aanleiding van de klimaattop in Parijs en komende seminars van de verantwoorde veehouderij, menen wij deze gerichte informatie over de betekenis van De koolstofkring, een begrip dat al eeuwen oud is, extra onder de aandacht te brengen.
Door de vaart in de biotechnologie en intensief antibiotica toepassing is het gebruik van de gezondheid bevorderende koolstofmineralen op de achtergrond geraakt. Nu een HOT ISSUE om de gezondheid van dieren speciaal in de dieren en veehouderij met natuurlijke mineralen te kunnen optimaliseren blijkt uit testen in de praktijk. Het gezonde rendement voor onze consumptie, het milieu en de wereld is navenant. De overheid en belanghebbende organisaties moeten er op aandringen de informatie in alle kringen te laten doordringen om het gebruik te bevorderen. Een belangrijke schakel in advies en levering moet nu met nadruk genoemd worden voor een gezonde duurzame en meer rendement in de biologische veehouderij / sustainable farming all over the world. www.hollandfeedsupport.com


holland feed support


Contact
World Wide Distributor

holland feed support.com


HEAD OF SALES
Willem van der Windt (head sales)
mobile: +31 628 766 144
e-mail: info@hollandfeedsupport.com


Natural Carbon Clay ...NCC
Natural Animal Feed Additives for Health, more profit and environment.


NATURAL CARBON CLAY
WORLDS BEST NATURAL ANIMAL HEALTH FEED ADDITIVE

MYCOTOXINE BINDER, DIARREE STOPPEN BIJ VEE
KOEIEN DIARREE STOPPEN
KALVERDIARREE STOPPEN
DIARREE BIJ KALVEREN STOPPEN
DIARREE BIJ VARKENS STOPPEN
DIARREE BIJ BIGGEN STOPPEN
DIARREE BIJ VLEESVEE STOPPEN
DIARREE BIJ KIPPEN STOPPEN
DIARREE BIJ SCHAPEN EN GEITEN STOPPEN
DIARREE BIJ GEVOGELTE STOPPEN
DIARREE BIJ DUIVEN STOPPEN
DIARREE BIJ HONDEN EN KATTEN STOPPEN
DIARREE BIJ DIEREN STOPPEN


Als Natuurlijk diervoeder supplement, additief voor oplossen en verbetering spijsvertering, ontlasting, mest en gezondheid. Directe diarree stopper bij dieren en verbetering ontlasting dieren, kalveren, melkkoeien, varkens, biggen, vleesvee, geiten, schapen, kippen, gevogelte, duiven, honden, katten, overige huisdieren

Bij het op de boerderij voederen van dieren, komt het in de praktijk regelmatig voor dat proteïnen en micro-elementen in een te hoog niveau toegevoegd worden aan het voeder. Heel vaak wordt een breed scala van de volgende additieven gebruikt: coccidiostatica, synthetische aminozuren, enzymen, anti-oxidanten, conserveringsmiddelen, detoxicanten, probiotica , fungiciden, preparaten voor het verbeteren van milieu-omstandigheden, kleurstoffen en smaakverbeteraars. Al deze stoffen bij elkaar voorkomen dat groeiende dieren hun metabolisme ontwikkelen. Di inzicht leidt meer en meer tot aandacht voor preventie door middel van het gebruik van verschillende natuurlijke stoffen die door de farmaceutische en diervoeder-industrie worden geproduceerd. Momenteel zijn er diverse onderzoeken in volle gang om eenvoudige, goedkope en efficiënte preparaten te vinden, die kunnen worden toegediend door de veehouders zelf.

Natuurlijk Diervoeder supplement biedt meer gezondheid en rendement en is beter voor het milieu, de kringloop van de mest.

Het is gebaseerd op natuurlijke kaolien (aluminosilicaten) gevonden in de buurt van koolstof deposito's. Het is een 100% natuurlijk product! Het is een combinatie van kaolien (aluminosilicaat) en koolstof. Witte klei en koolstofbehandeling vormen een therapie die zo oud is als de weg naar Rome en die instinctief is gebruikt door mensen en dieren, honderden en zelfs duizenden jaren geleden. Ook vandaag, in het tijdperk van intensieve chemische dierlijke productie kunnen we een van deze natuurlijke detoxicanten, gemakkelijk gebruiken in diervoeder.

Ziekten aan het Spijsverteringskanaal veroorzaken ernstige problemen bij het fokken van dieren. Ontstekingen van de darmwand leiden tot indigestie, die zich manifesteert door een diarree. Ze worden veroorzaakt door pathogene factoren of dieetfouten.

Door zijn goede fysische en chemische eigenschappen, wordt Natural Carbon Clay NCC gedoseerd gebruikt als toevoeging aan diervoeding.

Door de zeer goede adsorberende eigenschappen worden mycotoxinen, secundaire metabolieten van meeldauw schimmels, geabsorbeerd. De kwestie van maïs besmetting, en de daaruit voortvloeiende verontreiniging van voeder met schimmel, vormt een wereldwijd probleem. Vastgesteld is dat 40% van alle graan in de wereld is besmet met schimmels en hun metabolieten (mycotoxinen). Het is mogelijk door behandelingen als vergassing en additieven op basis van organische zuren of hoge temperatuur schimmels uit roeien, maar ze verwijderen niet de eerder gegenereerde mycotoxinen. Intoxicaties door schimmels en metabolieten zijn al eeuwen bekend, maar alleen de intensieve veehouderij heeft onthuld hoe groot de gezondheid en ecologische verliezen zijn die ze genereren. Varkens en pluimvee zijn vooral gevoelig voor mycotoxinen.

Meest gevaarlijke onder alle mycotoxinen zijn: aflatoxinen, ochratoxins, deoxynivalenol en Zearalenon. Zelfs de kleinste mycotoxine doses in diervoeders veroorzaken zeer verraderlijke effecten. Artsen en kwekers staan vaak machteloos, omdat de symptomen dezelfde zijn als in het geval van bacteriële ziekten. Infectie kan zelfs erger worden naar mate er meer antibioticum wordt gegeven. Enzympreparaten die schimmels, toxines kunnen ontbinden, worden gebruikt om mycotoxinen te inactiveren, maar tot nu toe blijft de goedkoopste en meest efficiënte methode voor inactiveren van mycotoxinen het gebruik van additieven die het effect van mechanische absorptie garanderen. Dit is hoe MEGA POWDER werkt - het absorbeert de gifstoffen en het overtollige water in de losse textuur, stoffen die vervolgens uitgescheiden worden met de faeces.

De poeder toevoeging is dus uiterst nuttig bij de preventie en bestrijding van diarree. Bovendien kan zij een extra bron van minerale verbindingen vormen. De toevoeging zorgt ook voor een absorberende laag op het oppervlak van de darmen. Deze laag voorkomt dat de absorptie van gifstoffen in de bloedcirculatie en irritatie van maag en darmwand plaats vindt. De kans op optreden van pathologische toestanden in het spijsverteringskanaal wordt daardoor dus verminderd. Bovendien vermindert de toevoeging het waterverlies via de darmwand.

Waarom geeft slechts 1 kg Natral Carbon Clay toevoeging per 1000kg voeder zichtbaar resultaat in een boerderij? Om in staat te zijn de eigenschappen en de effecten te verklaren, moeten we de ingrediënten en eigenschappen onderzoeken.

Kaolien (witte klei) is het belangrijkste ingrediënt en is net als bosgrond rijk aan aluminosilicaten (voornamelijk kaoliniet). Het heeft een losse textuur en is sterk poreus. Als gevolg hiervan, is het geschikt voor het absorberen van dampen, gassen en oplosbare stoffen, die toxines bevatten. Het is de sterkste natuurlijke adsorbens naast siliconengel. Kaolien is dus een moleculaire zeef die door haar fysische en chemische eigenschappen in staat is om deeltjes van chemische verbindingen vast te houden (het grote absorberend gebied van kaolien 1 gram gemalen stof is werkzaam tot en met 1000 m2 van het absorberend gebied) . Het tweede ingrediënt koolstof, bezit ook zeer goede absorberende eigenschappen: slechts 1 dm3 poedervorm koolstof is nodig om 80 liter ammoniak te absorberen.

Daarnaast zijn huminic zuren belangrijke ingrediënten van het preparaat. Dit zijn reactieve hoge moleculaire organische verbindingen met polyelectrolytic karakter, die in staat zijn deel te nemen aan een aantal chemische reacties, waaronder: ionenuitwisseling en de vorming van complexen met metalen en oxide reductie. Ze spelen een zeer belangrijke rol bij het handhaven van het zuur-basis evenwicht in de juiste minerale voeding voor dieren. Bacteriologische onderzoeken van huminic zuren hebben bewezen dat ze een bacteriestatische en een bactericide effect hebben, effecten die waarschijnlijk de groei van pathogene micro-organismen in het spijsverteringskanaal van dieren vertragen en dit heeft uiteraard rechtstreeks invloed op hun gezondheidstoestand en een goede groei.

De tests die op kalveren zijn uitgevoerd hebben bewezen dat huminic zuren een stimulerend effect hebben op de ontwikkeling van het immuunsysteem, wat in immuniteitstoffen resulteert, met name gamma-globuline.

Ook de mineralen in Natral Carbon Clay verdienen de aandacht, in het bijzonder de volgende elementen: Fe, Si, Al, Mg, K, Ca, Mn, Cu en Se, die verantwoordelijk zijn voor belangrijke fysiologische functies, waaronder de werking van elektrolyten. Bovendien zijn deze elementen de bestanddelen van enzymen. Het is bijzonder gunstig dat de minerale bestanddelen in het preparaat voorkomen in organische vorm (bio-complexen). Ze hebben zeer goede fysische en chemische eigenschappen uit het oogpunt van de verteringsfysiologie van het dierlijke spijsverteringskanaal. Dat wil zeggen: ze vormen, indien gemengd met water, de basis voor de vermindering van oppervlaktespanning in de darm inhoud, zij emulgeren vetten, en ondersteunen dus de leverfunctie. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van mixvoeder voor het mesten van pluimvee en varkens.

Een verder voordeel van het preparaat is dat de belangrijkste ingrediënten aluminosilicaten -, niet worden verteerd in het spijsverteringskanaal, wat een therapeutische effect geeft in de mechanische onthechting van gassen, bacteriële toxinen, mycotoxinen en vergiften van de volgende typen: alkaloïden, glycosiden, fenolen, ammoniak, waterstofsulfide en andere. Bovendien, door hun fysische en chemische eigenschappen, reguleren de aluminosilicaten de ontlasting, verminderen zij ontstekingen, en elimineren zij de stoornissen van de spijsvertering en de passage van maagbrij.


Het effect is al gegarandeerd 24 uur na gebruik in uw boerderij.

Wij bieden support en gratis proefleveringen aan.

Geef aan uw dieren het ontbrekende element - DE NATUUR!

Trefwoorden voor duurzame gezonde veehouderij

- Mest probleem,drogere / schonere stallen
Gezondere dieren veehouderij
Dieren met Spijsvertering problemen voorkomen
Verlagen / reductie gebruik antibiotica in de veehouderij
Verminderen Probiotica in dieren
Gezond, Natuurlijk voedingssupplement, additief, nutrition
Mesterijen meer rendement met supplementen
Veehouderijen verbeteren rendement met additieven
Melkveehouder meer opbrengst met natuurlijke supplementen
Gezonde voedermix voor meer rendement
Beste Vee mengvoeder bedrijven
Koolstof additief voor dier- veevoeder
Koolstofkring verbeteren met vee- diervoeder
Van Drie Groep kwaliteit productontwikkeling met supplementen
Campina werkt aan kwaliteits verbetering in diervoeding
Verbeterde weerstand dieren veehouderij
Mycotoxinen in dieren
Gevogelte ontlasting verbeteren diervoeder additieven
veehouderij met diervoeder Co 2 uitstoot verminderen
Cel getal melk verbeteren met additieven
Voor beter en meer Eiwit met additieven
Zink verboden in diervoeder en additieven in Spanje
Medicijn verbruik verminderen reductie in dieren en veehouderij
Veearts voorlichting beste supplementen, additieven megastopper
Kuilvoer broei verbeteren
Verbeteren Melkkwaliteit en productie met voersupplement, additief.


Randstad Nieuws/News Sustainable Animal Health Feed Additives

Meld nieuws