TravelCard, spaart reistijd en brandstof

Innoveren is combineren

-


Energie Innosenscia
Congres over innovatieve energielijnen voor een duurzame toekomst

locatie
Sience Centre NEMO in Amsterdam

Thema
Innoveren is combineren
Alle elementen voor een duurzame energierevolutie zijn al aanwezig! We moeten ze alleen weten te combineren. Dat is precies waar het bij Innosenscia om draait: het combineren van innovatieve, vaak al aanwezige, technologie. Deze innovatieve lijnen, Innosenscia, kunnen elkaar enorm versterken.

Tijdens het congres Energie Innosenscia 2010 willen we beslissers uit de industrie, politiek en wetenschap inspireren om combinaties te zoeken die verschil kunnen maken. Combinaties die zowel economisch als ecologisch voordelen bieden. Vaak zien we alleen de topjes van ijsbergen, terwijl de mogelijkheden van de technologie en combinaties nog onder water liggen. Met het congres willen we ze boven water brengen om tot nieuwe inzichten te komen. We willen laten zien wat technisch al mogelijk is en welke combinaties van bestaande technieken een doorbraak zullen forceren voor duurzame energieproductie en -consumptie.

De bezoeker van deze inspirerende dag kiest na een plenaire lezing tussen een keur aan inspiratiesessies van innovators die de verbinding al zijn aangegaan en ondernemers die zich niet laten (mis)leiden door oude paradigma's. Met de nodige bagage op zak is het tijd om het debat op te zoeken. De centrale vraag hierbij is welke innovatieve lijnen wetenschap, politiek, bedrijfsleven en maatschappij moeten kiezen om snel resultaat te boeken en te komen tot een duurzame energierevolutie.

Doelgroep
Beslissers uit de industrie (hoger management, business development, productontwikkelaars en marketeers)
Beleidsbepalers uit de politiek en overheid
Onderzoekers en wetenschappers van universiteiten en R&D-afdelingen

website Energie Innosencia

Meld nieuws