TravelCard, spaart reistijd en brandstof

Eco Mobiliteit Travel Card spaart Milieu en Kosten

-

Mobiliteit onder controle met de tankpas van Travelcard



De mobiliteitskosten voor uw organisatie worden voor een groot deel uitgegeven aan de pomp: zo'n 25% verdwijnt in de tank. Travelcard biedt u effectieve middelen om over de hele linie te bezuinigen.

Maar hoe integreert u brandstofmanagement in uw organisatie? En vooral: hoe zorgt u ervoor dat ook uw berijders tevreden zijn en blijven? Het antwoord: met Travelcard. Daarmee bent u altijd verzekerd van maatwerk, maximale efficiëntie en kostenbesparing en een alerte en persoonlijke dienstverlening. Bovendien is Travelcard meer dan een trendsetter in innovatieve tankpasoplossingen.

U kiest
Met Travelcard maakt ú de keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld met onze plus-module het gebruik van de duurdere tankstations blokkeren. Maar u kunt nóg verder gaan door uw mensen alleen te laten tanken bij de goedkopere onbemande tankstations. Dat kan, maar hoeft natuurlijk niet: de Travelcard wordt immers bij álle tankstations in Nederland geaccepteerd.

Gemak, overzicht en kostenbesparing
De Travelcard is echter veel meer dan de praktische en veilige tankpas. Het is een veelzijdige, innovatieve oplossing voor fleetowners én berijders. Achter de Travelcard gaat onder meer het gemak schuil van één verzamelfactuur waarmee u eenvoudig BTW kunt terugvorderen, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de administratiekosten. Bovendien kunt u altijd beschikken over actuele en inzichtelijke managementinformatie.

Innovatieve diensten
Uniek is de Travelcard ook door de vele extra mogelijkheden, zoals reizen met openbaar vervoer, tanken in het buitenland, parkeren, pechhulp en carwash.
Innovatieve diensten die mobiliteit nóg makkelijker, overzichtelijker en voordeliger maken meteen bezuinigen op milieu en reiskosten? Klik hier

Randstad Nieuws / News /. Groene Tips / Kosten- en milieu besparend

Meld nieuws