Huisdieren diarree middel gezondheid verbeteren

Duivensport prestaties gezondheid verbeteren

-






Duiven Duivensport Nieuws! Beste natuurlijke voedingssupplementen voor duiven en de duivensport:
Gezondheid en prestaties verbeteren van Duiven
Tegen diarree bij duiven

Dealers gezocht: profiteer van dit unieke natuurlijke Duivensport product klik hier.



Speciaal voor Duiven en Duivensport
Natuurlijk Duivenvoer ingredient, supplement, Additief Duivenvoer NCC (Natural Carbon Clay) is de oplossing!

Natural Carbon Clay is gebaseerd op natuurlijke kaolien (aluminosilicaten) gevonden in de buurt van koolstof deposito's. Het is een 100% natuurlijk product! Het is een combinatie van kaolien (aluminosilicaat) en koolstof. Witte klei en koolstofbehandeling vormen een therapie die zo oud is als de weg naar Rome en die instinctief is gebruikt door mensen en dieren, honderden en zelfs duizenden jaren geleden. Ook vandaag, in het tijdperk van intensieve chemische dierlijke productie kunnen we een van deze natuurlijke detoxicanten, juist gebruiken als supplemet in diervoeder em speciaal ook voor duiven

Ziekten aan het Spijsverteringskanaal bij dieren en speciaal ook duiven veroorzaken ernstige problemen bij het fokken van duiven en dieren in het algemeen. Ontstekingen van de darmwand leiden tot indigestie, die zich manifesteert door een diarree. Ze worden veroorzaakt door pathogene factoren of dieetfouten.

Door zijn goede fysische en chemische eigenschappen, wordt NCC ( Natural Carbon Clay ) gebruikt als toevoeging aan duivenvoer en diervoeding.

Certificaten voor alle dieren, Wereldwijd toegekend en in gebruik

Door de zeer goede adsorberende eigenschappen van NCC (Natural Carbon Clay) worden mycotoxinen, secundaire metabolieten van o.a. meeldauw schimmels, geabsorbeerd. NCC IS HET BESTE NATUURLIJK SUPPLEMENT OM DE CONDITIE EN PRESTATIES VAN DUIVEN EN DUIVENSPORT TE VERBETEREN

UW DUIVEN weten van nature wat wat zij in voeding missen NCC (Natural Carbon Clay)




Duivensport en NCC - Natural Carbon Clay:
-Voorkomt diarree bij duiven
-Normaliseert de activiteit van het maagdarmkanaalvan duiven
-Stabiliseert de elektrolyten huishouding in het lichaam van duiven
-Verbetering van de conditie en stimuleert de groei van duiven.
-Bevordert de eetlust van duiven


DUIVENSPORT EN DE CONDITIE - GEZONDHEID VAN DUIVEN
De supplement formule is gebaseerd op natuurlijke kaoliniet klei gewonnen uit steenkoollagen. Natural Carbon Clay NCC heeft een positieve invloed bij verstoring van de elektrolytenbalans, veroorzaakt door een te veel aan inspanning of stress veroorzaakt door de vlucht van vogels, het vervoer of problemen bij het verteren van voeding.

Het product stimuleert het immuunsysteem en verhoogt de weerstand van duiven Bijzonder zijn de minerale zouten welke natuurlijk aanwezig zijn in de kaoliniet houdende klei heel goed voor duiven Door deze mineralen wordt in beginsel het vocht gehalte verlaagt in de oppervlakte spanning en de darminhoud, hierdoor worden in de gal de vetten makkelijker door het lichaam van de duiven opgenomen en dit heeft weer een zeer positieve invloed op de lever en pancreas. Een ander component dat deel uit maakt van deze bijzondere kaoliniet houdende klei is een steenkool welke qua samenstelling gelijk is aan zachte kool houdende grond en is hierdoor een waardevol voedingssupplement voor duiven.

De samenstelling van deze kaoliniet houdende klei is een losse structuur welke zeer poreus is en kan derhalve gemakkelijk gassen, dampen en andere toxine stoffen absorberen van duiven Een belangrijk bestanddeel van het product, humin zuren, spelen een belangrijke rol bij het in evenwicht houden van de natuurlijke zuur-balans van duiven. Bacteriologisch onderzoek naar deze humin zuren hebben aangetoond dat zij invloed hebben op bacteriologische en bactericide activiteiten, en de groei van pathogene bacteriën in het spijsverteringskanaal van duiven en algemeen vogels reguleren, dit is van belang omdat deze bacteriën rechtstreeks van invloed zijn op de gezondheid van de duiven en hun goede groei en conditie.

Opmerkelijk is ook de samenstelling van NCC - Natural carbon Clay, de minerale substantie is in de juiste en goede natuurlijke verhouding (een hoog gehalte aan ijzer (Fe), de aanwezigheid van magnesium (Mg), mangaan (Mn), calcium (Ca), en andere elementen zoals; koper (Cu), selenium (Se), welke deel uitmaken van enzymen). Het hoge ijzergehalte is zeer gunstig met name bij jonge, groeiende duiven en vogels. Dit helpt bij de opleiding en de groei van bloedcellen en eiwitten in het bloed. Het hoge ijzergehalte is zeer gunstig met name bij jonge, groeiende vogels en duiven die helpen bij de programmering en de groei van bloedcellen en van eiwitten in het bloed. De positieve werking van MEGA FLY stimuleert de normale groei en ontwikkeling van duiven, verbetert de conditie en bevordert de hygiënische omstandigheden in hokken en kooien en beschermt de duiven bij verblijf in open terrein
.
DOSERING:
-Preventief: 1 theelepel per 1 kg voeder voorbereiding.
-Diarree als gevolg van b.v. voedselvergiftiging: 3 theelepels per 1 kg voeder formulering voor 10 dagen.






Direct bestellen! Holland Pet Support.com


Contact
World Wide Distributor klik hier


DOOR TOENEMENDE VRAAG ZOEKEN WIJ DEALERS
Distributeurs gezocht voor NCC - Natural Carbon Clay, neem contact op met dhr. Willem van der Windt



HEAD OF SALES
Willem van der Windt (head sales)
mobile: +31 628 766 144
e-mail: info@hollandfeedsupport.com
Holland Feed Support

YOUR PIGEON KNOWS WHAT IS MISSING... NATURAL CARBON CLAY / NCC

-preparation anti diarrheal
-normalize the activity of the gastrointestinal tract
stabilizing the economy-electrolytes in the body
-improve the condition and growth of birds
-increases appetite

Page 2
NCC formulation is based on natural kaolinite clays accompanying coal deposits. MEGA LOT is beneficial in case of disturbances in electrolyte balance due to a lot of effort or stress caused by the flight of birds, transport or problems with digesting feed. The product stimulates the immune system, increases the level of antibodies. Particularly preferred are mineral salts contained in the kaolinitic clay which form the principle of water reduce the surface tension and the intestinal contents, emulsify fat and thereby help the liver and pancreas. Component used in the preparation of the accompanying kaolinitic clay deposits of coal in terms of its composition is similar to that caries the ground and is a valuable dietary supplement pigeons. Formulation used in the kaolinitic clay has a loose texture is highly porous and is thus capable of sorption of gases, vapors and solutes such as containing the toxin. An important ingredient of the product are humin acids, which play a significant role in maintaining the state of acid-base balance. Bacteriological study of humin acids have shown that they have a bacteriological and bactericidal activity, the inhibitory effect on the growth of pathogenic bacteria in the digestive tract of birds, which directly affects the health of the birds and their proper growth and condition. Noteworthy is also the composition of the preparation of the mineral substance in proper proportions and proper of nature, and particularly a high content of iron (Fe) and the presence of magnesium (Mg), manganese (Mn), calcium (Ca), and other elements copper (Cu), selenium (Se ), which are part of enzymes. The high iron content is very beneficial especially in young, growing birds and pigeons that are assisting in the training and growth of hematopoietic activity of hemoglobin in the blood. The high iron content is very beneficial especially in young, growing birds and pigeons that are assisting in the training and growth of hematopoietic activity of hemoglobin in the blood.Prophylactic of NCC allows normal growth and development of the pigeons, improves the condition of the birds and the loft zoo hygienic conditions, protects from staying on the fields.

DOSAGE:
-PREVENTION 1 teaspoon per 1 kg of feed preparation
-DIARRHOEA, FOOD POISONING 3 teaspoons per 1 kg of feed formulation for 10 days



Best selected by Randstad Nieuws / News:

Holland Feed Support

Meld nieuws